A Stylearound-ról

A stylearound főként magyar illetve a környező országok legszebb weboldalait gyűjti össze.
Ha ismersz ilyet, küldd be itt hogy megjelenhessen.

Bemutatkozás

A webfejlesztés sajnos vagy nem, de igen sokrétű és alapvetően jó és rossz megoldásokat egyaránt tartalmaz. A hazai web igényessége iránt fogékony fejlesztők, designerek többsége régóta hiányol egy olyan galériát, ahol igazán ötletes, szépen megvalósított magyar honlapok láthatóak.

Ezt a hiányt pótlandó készült a stylearound.com, a magyar webdesign galéria. A StyleAround mind a webfejlesztők mind a leendő megrendelők részére segítséget nyújt. A webfejlesztők számára megfelelő platform a megrendelők véleménye alapján felmérni célközönségük igényét, véleményét. A megrendelők, leendő weboldal tulajdonosok pedig objektív képet kaphatnak Magyarország és a környező országok minőségi (design és marketing szempontból egyaránt) weboldalairól és azok megalkotóiról.

A stylearound nem kizárólag css vagy flash oldalakat gyűjt össze, az itt való megjelenéshez nem is feltétel a ma oly divatos "tableless-css-valid"-ság - ami persze nem hátrány, sőt!.

Egyetlen lényeges szempont alapján kerülnek ide weblapok: mindenképpen szépek legyenek, vagy nagyon ötletesek.

A StyleAround egy galéria, a fenti kritériumoknak megfelelő weblapokkal Magyarországról, illetve a környező térségből: Szlovákia, Románia, Lengyelország, Ausztria, Ukrajna, Szlovénia, stb...

Fontos továbbá kiemelni, hogy a StyleAround-ba érkező ajánlásokat a minőségi webfejlesztés területén sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek bírálják el. Az ajánlás teljesen ingyenes és a fejlesztés során egyik fő szempont volt az ajánlás idejének lehető legrövidebbé tétele.

További tervek:

  • tartalmi tag-ek különválasztása a fejlesztői címkéktől
  • oldalak pontozása (értékelés)
  • hónap kedvence? best of 200X?
  • fejlesztői forrásoldalak publikációja, ajánlása (resource adatbázis)
  • webfejlesztők listája

Info:

Csak az arra érdemes weblapok kerülnek be a galériába. Az elfogadás/elutasítás nincs indokolva és nincs válasz e-mail sem az ajánlás elfogadásáról/elutasításáról. Természetesen a beérkező e-mailekre szívesen válaszolunk :)

Kapcsolat:

info [at] stylearound.com